Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

3η σερί φιλική νίκη για την ομάδα μας με τον Ν. Κωσταράκη στον πάγκο

       Την 3η συνεχόμενη νίκη στα φιλικά προετοιμασίας πέτυχε σήμερα η ομάδα μας, αυτή το φορά έναντι του ΑΟΚαλαμιτσίου στο γήπεδο των Σφακιωτών. 3η συνεχόμενη νίκη με τον Ν. Κωσταράκη στον πάγκο που φαίνεται να έχει βάλει τα πράγματα σε μια τάξη, και αυτό διότι η Πλαγιά αντιμετώπισε άλλες δυο φορές το Καλαμίτσι και μία τους Σφακιώτες αυτή την περίοδο (χωρίς προπονητή) και γνώρισε τρεις ήττες. Ένα δυνατό τεστ που είχε θετικό αποτέλεσμα εν όψει της πρεμιέρας του Σαββάτου με αντίπαλο τους Ίωνες. 
      Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0, οι παίκτες μας κατάφεραν την μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας στο τέλος με 2-3. Το πρώτο γκολ για την ομάδα μας το πέτυχε ο Μπουρδάρας Ζώης, που πέρασε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μωραΐτης Β. έκανε το σουτ που βρήκε στο δοκάρι, ο Μωραΐτης Γ. μπήρε το "ριμπάουντ" (για να χρησιμοποιήσουμε μπασκετικούς όρους)  και έδωσε πάσα δίπλα του στον Μπουρδάρα όπου εκείνος με διαγώνιο σουτ παραβίασε την αντίπαλη εστία κάνοντας έτσι το 2-1, περίπου στο 55ο λεπτό.
        Στη συνέχεια και φτάνοντας στο 64,' ο Μωραΐτης Β θα βρεθεί μέσα στην αντίπαλη περιοχή με πλάτη και γυρίζοντας πρόσωπο προς το τέρμα, θα κάνει ένα άπιαστο σουτ για να φέρει το ματς στα ίσια. Το Καλαμίτσι πέτυχε και τρίτο γκολ αλλά δεν μέτρησε, καθώς η φάση διεκόπη και εκτελέστηκε φάουλ υπέρ της ομάδα μας.
      Το νικητήριο τέρμα το πέτυχε ο Θοδωρής Πανταζής με κεφαλιά καθώς πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους σε μια εκτέλεση κόρνερ στο 87ο λεπτό. 

     Ο ΑO Πλαγιάς ξεκίνησε με τους Καταγή Γ, Κοκόλη Γ, Βερύκιο, Κατσαβριά,  Πανταζή Α, Παξινό N(C), Φραγκολιό Θ, Μωραΐτη Γ, Περιστέρη, Μωραΐτη Β και Σταμουλάκη Σ. Στο δεύτερο πέρασαν και οι Μπουρδάρας Ζώης, Δημήτρης και Παύλος, Πανταζής Θ, Σταμουλάκης Γ, Καταγής Π,  Πετρουλής και Φραγκολιός Π.
        Μια πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μας που άντεξε 90 ολόκληρα λεπτά και δε σταμάτησε να τρέχει στιγμή. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους μας και στον προπονητή μας, και να ευχηθούμε μια καλή αρχή και μια καλή χρονιά, με επιτυχίες και πάνω απ' όλα με συνέχεια...

        

2 σχόλια: