Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Εύκολη νίκη για τον ΑΟ Πλαγιάς. 5-0 με τον Μύτικα.

   Εύκολο απόγευμα είχε ο ΑΟ Πλαγιάς χθες Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο ματς της 22ης αγωνιστικής εναντίον του Μύτικα στην Πλαγιά. Αν και η ομάδα μας προηγήθηκε αρκετά νωρίς δεν κατάφερε να καθαρίσει το ματς πριν από 60' όπου και ο Μύτικας φαίνεται να κατέθεσε τα όπλα. Μία εύκολη νίκη που μας κράτησε στην 5η θέση, 3 βαθμούς πάνω από την Ένωση που καραδοκεί και είναι θέμα χρόνου να περάσει μπροστά, δεδομένων των απουσιών της ομάδας που όλο και πληθαίνουν. Η απώλεια αυτής της αγωνιστικής ήταν ο Μωραΐτης Ι. που κατάφερε και δέχθηκε την απ' ευθείας κόκκινη κάρτα την ώρα που όλα είχαν κριθεί και το σκορ ήταν 3-0.
   Ο Νίκος Κωσταράκης ξεκούρασε τον αρχηγό της ομάδας Παξινό για να τον έχει φρέσκο στην Πάργα και ξεκίνησε το ματς με τους: Καταγή, Κοκκόλη Γ, Βερύκιο, Κοκκόλη Δ, Κατσαβριά, Μπουρδάρα, Περιστέρη, Μωραΐτη Ι, Σταμουλάκη, Μωραΐτη Β. και Φραγκολιό.
   Όπως είπαμε η ομάδα μας προηγήθηκε πολύ νωρίς, μόλις στο 5' με απ' ευθείας φάουλ του Μωραΐτη Β. από τα αριστερά, λίγα μέτρα από το σημαιάκι του κόρνερ. 1-0 και όλα φαίνονταν πως τελειωσουν αρκετά νωρίς. Όμως από 'κει και πέρα δεν έγινε κάτι αξιοσήμειωτο.
   Για να απειλήσει ξανά ο ΑΟ Πλαγιάς χρειάστηκε να περάσουν 25 ολόκληρα λεπτά, όταν ο Περιστέρης δοκίμασε σουτ λίγο έξω από την περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας έδιωξε ψηλά σε κόρνερ.
   Η συνέχεια ήταν μονότονη για τους λίγοστούς φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο γήπεδο καθώς το παιγνίδι ήταν διαγωνισμός λαθών. Καμία από τις δύο πλευρές δεν έδειξε υπεροχή σε εκείνο το σημείο, με τον ΑΟ Πλαγιάς να έχει κατά διαστήματα μικρά ξεσπάσματα που δεν κατάφεραν σχεδόν σε καμία περίπτωση να γίνουν τελικές προσπάθειες. Ενδεικτικά, η αμέσως επόμενη καλή ευκαιρία για τον ΑΟ Πλαγιάς ήρθε στο 44' και αυτή ήταν από στημένη μπάλα και φάουλ που εκτέλεσε και πάλι ο Μωραΐτης Β.
    Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με σημαντική ευκαιρία του Μύτικα, όταν ο επιθετικός των αντιπάλων έπιασε καρφωτή κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή, αλλά ο Καταγής ενστικτωδώς έπεσε στη σωστή γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.
   Στη συνέχεια ο Νίκος Κωσταράκης βλέποντας την ομάδα να συνεχίζει την ακατάσχετη φλυαρία, προχώρησε σε αλλαγή του Μπουρδάρα που μέχρι εκείνη τη στιγμή αγωνιζόταν στην κορυφή με παρτενέρ το Σταμουλάκη. Πέρασε στο παιγνίδι τον μικρό Σταμουλάκη(Γιώργο) που αγωνίστηκε στο κέντρο και μετακίνησε προς την κορυφή τον Μωραΐτη Β.
   Στο αμέσως επόμενο λεπτό το σύστημα απέδωσε καρπούς. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Μωραΐτης Β. θα βρεθεί ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά, όπως και με λίγη δόση τύχης καθώς η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού, γράφτηκε το 2-0 στο 58'.
   Τρία λεπτά μετά και παλι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μωραΐτης Β. θα ξαναβρεθεί μέσα στην περιοχή και στην πορεία της μπάλας και με πλασέ αυτή τη φορά θα στείλει για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας, πετυχαίνοντας έτσι και το τρίτο προσωπικό του γκολ. Χατ τρικ για τον Μωραΐτη Β και 3-0 για τον ΑΟ Πλαγιάς στο 61'.
   Στο 63' ο Μωραΐτης Β. θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για το καρέ προσωπικών τερμάτων όταν από θέση τετ α τετ, έπειτα από άψογη ασίστ του Περιστέρη θα στείλει τη μπάλα άουτ.
   Στο 65' ήρθε και η απ' ευθείας κόκκινη του Μωραΐτη Ι, ο οποίος έβρισε τον διαιτητή για ένα φάουλ που δεν του δώθηκε. Αψυχολόγητη ενέργεια από έναν τόσο έμπειρο ποδοσφαιριστή που φλέρταρε από πολύ νωρίς με την αποβολή καθώς μόλις στο 23' είχε δεχθεί για τον ίδιο λόγο κίτρινη κάρτα.
   Στο 73' ο Σταμουλάκης που κυνηγούσε το γκολ αλλά δεν είχε καταφέρει να το σημειώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή, μετά από πίεση που άκησε στον αντίπαλο αμυντικό, θα καταφέρει να κερδίσει τη μπάλα και να βγει προ του τερματοφύλακα από δεξιά, αλλά το σουτ που έκανε πήρε πορεία για την απέναντι πλευρά της πλάγιας γραμμής. Ευτυχώς για την ομάδα μας στην πορεία της βρέθηκε ο Περιστέρης και με πλασέ έκανε το γκολ και το 4-0.
   Τελικά ο Σταμουλάκης κατάφερε να χριστεί σκόρερ όταν στο 78' θα κάνει το 1-2 με τον Μωραΐτη Β. και θα βρεθεί και πάλι μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αυτή όμως τη φορά θα τσιμπήσει τη μπάλα με το μυτάκι δίχως αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ που είδε την μπάλα να καταλήγει για 5η φορά στα δίχτυα του.
   Επόμενος αγώνας και δύσκολη αποστολή στην Πάργα με τον τοπικό Απόλλωνα.


Βίντεο από τον αγώνα by Γιάννης Παξινός!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=dmQIBUp0lTU&feature=youtu.be



Αποτελέσματα 22ης αγωνιστικής
Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ    ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ          0-2
ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ     ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΔΥΣ.ΝΥΔΡΙΟΥ 1-0
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ         ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ    4-2
ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ         ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ           3-0 ΑΑ
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ           3-2
Α.Ο.ΠΛΑΓΙΑΣ                            Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑ         5-0
ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ.            ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ 0-1
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ                0-3


 Βαθμολογια(22 αγωνες)
1. ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ                       61     (53-12)
2. ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ                    52     (65-20)
3. ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ           48     (47-20)
4. ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ                                    46     (47-17)
5. ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ                                            43    (60-25)
6. ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ                                         40      (37-21)
7. ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ                                       37     (37-37)
8. ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ                                33      (24-26)                                                                     9.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ                              33      (39-31) 
10. ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ                                  31     (26-35)
11.ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ                               30     (42-34)
12. ΑΟ ΜΥΤΙΚΑ                                            19     (21-45)
13. ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ                                 15     (14-55)
14. ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ                              12      (15-90)
15. ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ                                  αποχωρησε
16. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ                            αποχωρησε


 Επόμενη -23η-  αγωνιστική
ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ  -   Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑ
ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΔΥΣ.ΝΥΔΡΙΟΥ  -   Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ           -      Α.Ο.ΠΛΑΓΙΑΣ
ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ              -     ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ     αα 0-3
ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ          -     ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ
ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ              -     ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ    -    ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ
ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ                -      ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ   αα 3-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου