Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ισοπαλία 2-2 για τον ΑΟ Πλαγιάς στον εκτός έδρας αγώνα με τον Θρίαμβο Λούρου.

   Ισόπαλος αναδείχθηκε ο ΑΟ Πλαγιάς με τον Θρίαμβο Λούρου στον Λούρο, ματς για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δυνατό παιγνίδι με πολλές φάσεις, με 4 γκολ, δοκάρια και παράπονα των γηπεδούχων για 2 ακυρωθέντα γκολ. Ο Λούρος προηγήθηκε δυο φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ο ΑΟ Πλαγιάς ανταπέδωσε και στις δύο περιπτώσεις φέρνοντας το ματς στα ίσα. 
Φωτό: www.prevezasports.gr
   Ο Νίκος Κωσταράκης παρέταξε την ομάδα με τους: Καταγή, Κοκόλη, Βερύκιο, Μπουρδάρα, Κατσαβρία, Παξινό(C), Φραγκολιό, Μωραΐτη Ι., Σταμουλάκη, Μωραΐτη Β. και Περιστέρη.
   Με γκολ από τα απο αποδυτήρια ξεκίνησε ο Θρίαμβος Λούρου καθώς προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με σουτ του Λέτσου. Ο ΑΟ Πλαγιάς αντέδρασε άμεσα και 4 λεπτά μετά, στο 7' ο Μωραΐτης Ι. εκμεταλλεύτηκε λάθος αμυντικού και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας, φέρνοντας με αυτόν τον τρόπο το ματς στα ίσα. 
Φωτό: www.prevezasports.gr
   Στη συνέχεια λίγο έλειψε να πάρει το προβάδισμα η Πλαγιά, με τον Σταμουλάκη να δοκιμάζει ένα σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Φάση που εξελίχθηκε στο 16ο λεπτό.
   Αυτό που δεν κατάφερε για τον ΑΟ Πλαγιάς όμως ο Σταμουλάκης, το κατάφερε ο Ποστόλι για την ομάδα του Λούρου, όταν το σουτ του κατέληξε στα δίχτυα του Καταγή. 2-1 για τον Θρίαμβο στο 31'.
   Στο 36ο λεπτό είχαμε τη φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν αρχικώς οι φίλαθλοι αλλά και παίκτες του Λούρου, όταν ακυρώθηκε γκολ για φάουλ πάνω στον Καταγή σε εναέρια μονομαχία. Τρία λεπτά μετά στο 39' είχαμε και πάλι ακύρωση τέρματος για τον Θρίαμβο Λούρου, όταν ο επιθετικός Γκίνης σημειώθηκε σε θέση οφσάιντ, γεγονός που εξόργισε όλο τον κόσμο των γηπεδούχων που είχαν αντίθετη άποψη.
Φωτό: www.prevezasports.gr
   Στο δεύτερο μέρος παίχτηκε καλύτερο ποδόσφαιρο κι ας μην επιτεύχθηκαν άλλα γκολ, εκτός από την ισοφάριση του ΑΟ Πλαγιάς στο 50ό λεπτό. Ο ΑΟ Πλαγιάς είχε κερδίσει φάουλ εκτός περιοχής και ο Μωραΐτης Β. ανέλαβε να το εκτελέσει. Μια λάθος εκτίμηση του αντίπαλου τερματοφύλακα έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για την ομάδα μας καθώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
   Ελπίζοντας να κρατήσει τουλάχιστον αυτό το 2-2 και να φύγει με ένα πολύτιμο βαθμό από το Λούρο, ο Νίκος Κωσταράκης πέρασε στη θέση του κεντρικού αμυντικού τον Κοκκόλη Δημήτρη, φέρνοντας τον Παξινό στο χώρο του κέντρου και τον Μπουρδάρα στον πάγκο. Κίνηση που φαίνεται να τον δικαίωσε καθώς η ομάδα μας κράτησε καλά στις πιέσεις του Λούρου που έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να μπει μπροστά στο σκορ μέχρι τη λήξη του αγώνα.
Φωτό: www.prevezasports.gr
   Μια καλή ευκαιρία είχε και ο ΑΟ Πλαγιάς για να φύγει και αυτός με το τρίποντο από την έδρα του Λούρου στο 89' όταν ένα σουτ του Μωραΐτη Β. πέρασε ξυστά άουτ.
   Ανάμεικτα συναισθήματα από την ισοπαλία στις τάξεις της ομάδας, που αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική τον σχεδόν πρωταθλητή Αχέρων Καναλακίου στο Καναλάκι. Δύσκολο ματς, αλλά ο ΑΟ Πλαγιάς δεν πάει εκεί για να ηττηθεί.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου