Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Δύσκολο απόγευμα για τον ΑΟ Πλαγιάς. Ήττα με 4-0 στο Καναλάκι.

   Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο Καναλάκι με αντίπαλο τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Αχέρων, ματς για την 21η Αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετά και από αυτόν τον αγώνα, το Καναλάκι συνεχίζει απτόητο σε τροχιά τίτλου καθώς ο δεύτερος διεκδικητής, ο ΠΑΣ Αμβρακικός "τα βρήκε σκούρα" στους Σφακιώτες. Άλλη μια ήττα για την ομάδα μας σε σύντομο χρονικό διάστημα, και για άλλη μια φορά κουτσουρεμένη εντεκάδα σε εκτός έδρας αγώνα.
   Ο Νίκος Κωσταράκης βρέθηκε για άλλη μια φορά προ εκπλήξεως καθώς άλλα σχεδίαζε στην τελευταία προπόνηση και άλλα είδε μπροστά του. Αυτή τη τη φορά εκτός από τους αδελφούς Μωραΐτη που δεν ταξίδεψαν στο Καναλάκι, δεν είχε στη διάθεσή του και τον Κατσαβριά που έμεινε κι αυτός στην Πλαγιά. Μετά βίας συμπληρώθηκε 12άδα, με τον Παξινό να επιστρετεύεται παρ' όλα τα προβλήματα και τους τραυματισμούς. 
   Η ομάδα ξεκίνησε με τους: Καταγή, Κοκκόλη Γ, Βερύκιο, Κοκκόλη Θ, Κοκκόλη Δ, Μπουρδάρα, Φραγκολιό, Σταμουλάκη Γ, Παξινό(C), Περιστέρη και Σταμουλάκη Σ.
   Με την έναρξη φάνηκε ότι τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για τον ΑΟ Πλαγιάς καθώς ο Αχέρων έδειξε να μην έχει πρόβλημα στο χώρο του κέντρου και εκμεταλλευόμενος το γεγονός άρχισε να πιέζει από τα πρώτα λεπτά.
   Η πίεση απέδωσε καρπούς πολύ νωρίς, μόλις στο 4ο λεπτό. Έπειτα από μια αποτυχημένη επίθεση του Αχέρωντα η μπάλα θα φτάσει στα πόδια του Μπουρδάρα ο οποίος στην προσπάθειά του να βγάλει την ομάδα από τα καρέ, θα κάνει λάθος και θα δώσει την μπάλα σε αντίπαλο. Ο αντίπαλος θα κάνει γρήγορα τη σέντρα στην ανοργάνωτη άμυνα κι εκεί ο Στάικος που ήταν και ο κορυφαίος της αναμέτρησης, κερδίζοντας μια κόντρα, θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
   Στο 14' ο ΑΟ Πλαγιάς απείλησε στην μία και μοναδική του φάση σε όλο τον αγώνα και αυτή από στημένη φάση. Ήταν ένα φάουλ στα 40 μέτρα μακριά από την εστία του Αχέρωντα όπου και εκτέλεσε με αρκετή δύναμη ο Σταμουλάκης, αλλά η μπάλα κατέληξε συρτά άουτ, μόλις λίγα εκατοστά από το κάθετο δοκάρι.
   Στο 18ο λεπτό ο Στάικος θα βρεθεί στην πλάτη της άμυνας του ΑΟ Πλαγιάς, θα προλάβει τον Καταγή που έκανε έξοδο και θα πλασάρει λίγο άουτ. Από εκείνο το σημείο και πέρα ο Αχέρων αν
και κατάφερε την πλήρη υπεροχή στο χώρο του κέντρου, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Πλαγιάς, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα. 
   Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 35' για να μετρήσουμε άλλη μια καλή φάση για το Καναλάκι και πάλι με τον Στάικο, όπου δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Καταγής κινήθηκε στην πορεία και μπόρεσε να διώξει σε κόρνερ.
   Στο 43' κι εκεί που όλα έδειχναν πως θα λήξει το ημίχρονο με αυτό το 1-0, το Καναλάκι εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Τζίμας βρέθηκε στην πορεία την μπάλας και με άπιαστη κεφαλιά έγραψε το 2-0.
   Το δέυτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι με γκολ για τον Αχέρωντα, όταν στο 53' σε μια επίθεση από αριστερά ο Στάικος θα δεχθεί τη μπάλα μέσα στην περιοχή, θα κοντρολάρει, θα γυρίσει προς το τέρμα και θα κάνει ένα άπιαστο πλασέ στο "Γ" του Καταγή. 3-0.
    Στο 57' χάθηκε κυριολεκτικά η μπάλα από τους επιθετικούς των γηπεδούχων που προσπάθησαν να εφαρμόσουν στο τεραίν το πυθαγόρειο θεώρημα, βγήκε η παράλληλη μπαλιά με τον Καταγή να πέφτει αλλά να μην προλαβαίνει να διώξει και τον επιθετικό του Αχέρωντα να κάνει την προβολή αλλά μην καταφέρνει να βρει τη μπάλα για το 4-0.
   Ότι δεν έγινε στο 57' όμως έγινε στο 75'. Το Καναλάκι θα βρεθεί με 1-2 στην πλάτη της άμυνας του ΑΟ Πλαγιάς, ο Καταγής θα βγει με τα πόδια να διώξει τη μπάλα και θα συγκρουστεί με τον επιθετικό, η μπάλα θα φτάσει σε άλλον παίκτη του Αχέρωντα ο οποίος θα την σπρώξει στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 4-0. Στη φάση αυτή αποχώρησε και ο Καταγής λόγω τραυματισμού, σαν αλλαγή μπήκε ο Πετρουλής και το ρόλο του τερματοφύλακα ανέλαβε ο αρχηγός Παξινός που έχει κάνει και σε αυτή τη θέση 2-3 φεγγάρια.
   Επόμενη αγωνιστική στην Πλαγιά με τον Μύτικα. Όλοι στο γήπεδο να βοηθήσουμε την ομάδα μας!!!!



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
 ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ - Α.Ο.ΠΛΑΓΙΑΣ                              4-0
Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ                                         3-2
Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ                                       0-3
ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΔΥΣ.ΝΥΔΡΙΟΥ - ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ                    4-1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ - ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ                                4-0    
ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ - ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ                                      2-1
ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ - ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ               1-1
ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ                             -





ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ                   58
2. ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ                 49
3. ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ        48
4. ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ                                43
5. ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ                                       40
6. ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ                                    40
7. ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ                                  37
8. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ                          30
9.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ                         30
10. ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ                         30
11. ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ                             28
12. ΑΟ ΜΥΤΙΚΑ                                     19
13. ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ                          15
14. ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ                         9
15. ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ                             -
16. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ                       -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου