Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟ Πλαγιάς. Πήρε το διπλό στον Μύτικα!

   Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟ Πλαγιάς που κατάφερε να πάρει το διπλό μέσα στην έδρα του Μύτικα σε ένα μέτριο ποδοσφαιρικά παιγνίδι. Ματς για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πρέβεζας Λευκάδας και της Α' κατηγορίας. Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας παρέμεινε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα σε ένα από τα πιο δυνατά ξεκινήματα πρωταθλήματος των τελευταίων ετών, βγάζοντας μπορούμε να πούμε εις πέρας επιτυχώς το σχετικά ελαφρύ πρόγραμμα. Από 'δω και πέρα ξεκινά το σκληρό κομμάτι του πρωταθήματος, σε συνδυασμό με το ματς κυπέλλου με αντίπαλο το Καναλάκι.
    Πίσω στον αγώνα τώρα, ο Νίκος Κωσταράκης παρέταξε την ομάδα με τους: 
Καταγή, Μπουρδάρα Ζ, Βερύκιο, Πανταζή, Κατσαβριά, Παξινό(C), Περιστέρη, Μωραΐτη Γ, Σταμουλάκη, Μωραΐτη Β και Σταμουλάκη.
   Η ομάδα μας στα πρώτα λεπτά έψαχνε τα πατήματά της δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους γηπεδούχους να κάνουν παιγνίδι, χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάποια απειλή προς την εστία του Καταγή. Στη συνέχεια και μετά την πάροδο του πρώτου δεκαπενταλέπτου ο ΑΟ Πλαγιάς ισορόπησε το παιγνίδι, έχοντας κατοχή και προσπαθώντας να βγει στην αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις. 
   Οι πρώτες χαμένες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ όμως, ήταν από τους γηπεδούχους, που εκμεταλευόμενοι κάποια λάθη της αμυνας βγήκαν τετ α τετ με τον Καταγή στο 22' πλασάροντας άουτ ψηλά πάνω από τα δοκάρια και στο 28' ένα δυνατό σουτ από αριστερά που μπλόκαρε ο Καταγής.
   Η ομάδα μας απάντησε στις ευκαιρίες με τον Περιστέρη που έπειτα από πάσα του Μωραΐτη Γ. βρέθηκε στην περιοχή από αριστερά, δοκίμασε το σουτ στην κλειστή γωνία, αλλά ο πολύ καλός σήμερα τερματοφύλακας του Μύτικα έδιωξε την μπάλα κόρνερ, στο 31'.
   Τέσσερα λεπτά μετά και τη χαμένη ευκαιρία του Περιστέρη, ήρθε το πρώτο γκολ για την ομάδα μας, όταν ο Σταμουλάκης έκλεψε τη μπάλα από αμυντικό μέσα στην περιοχή και λίγο δεξιά και έκανε απ' ευθείας το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Ένα γκολ από το πουθενά, όπως και το δεύτερο, που ήταν μια παρόμοια φάση. Μετά το 0-1 στο 35' και πάλι ο Σταμουλάκης σε φάση καρμπόν θα κλέψει τη μπάλα και σχεδόν από την ίδια θέση, θα κάνει το ίδιο σουτ για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-2, που έμελλε να ήταν και σκορ ημιχρόνου.
   Στο δεύτερο οι παίκτες μας που θεώρησαν το παιγνίδι τελειωμένο μπήκαν και πάλι νωχελικά χωρίς καθαρό μυαλό και χωρίς το μεγάλο πάθος που τους διακρίνει. Αποτέλεσμα παιχνίδι του κέντρου για μεγάλο διάστημα, κατοχή μπάλας για τον Μύτικα και κάποιες αντεπιθέσεις του ΑΟ Πλαγιάς που δεν τέλειωσαν όπως έπρεπε.
   Φτάνοντας στο 77ο λεπτό και κερδίζοντας τη μπάλα ο επιθετικος του Μύτικα από αριστερά, θα σπάσει προς τα μέσα και λίγο έξω από την περιοχή, όπου θα γίνει το σουτ πάνω στα σώματα των αμυντικών μας. Χωρίς να απομακρυνθεί η μπάλα, θα φτάσει σε πόδια και πάλι των γηπεδούχων που θα ξανακάνουν το σουτ, αλλά αυτή τη φορά η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι. Στην επιστροφή της η μπάλα, θα βρεθεί και πάλι σε πόδια επιθετικού του Μύτικα που θα δοκιμάσει από κοντινή θέση ένα τρίτο σουτ στην ίδια φάση και ο Καταγής μην έχοντας οπτικό πεδίο θα δει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-2. 
   Ο Μύτικας από εκέινο το σημείο άρχισε να πιέζει χωρίς ωστόσο να κάνει τη μεγάλη φάση, εκτός από ένα σουτ εντός περιοχής που πέρασε συρτά άουτ. Ο ΑΟ Πλαγιάς προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Μωραΐτη Β. προσπάθησε να πλασάρει τον τερματοφύλακα βλέποντάς τον λίγο έξω από την εστία αλλά εκείνος πρόλαβε να διώξει σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ. Ο Μωραΐτης Β θα κάνει την κεφαλιά, η μπάλα θα πάρει κατεύθυνση προς τα δίχτυα δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι, αλλά ο τερματοφύλακας θα πεταχτεί και τελευταία στιγμή θα διώξει και πάλι σε κόρνερ.
   Τελευταία φάση του αγώνα ήταν ένα σουτ του Μωραΐτη Γ που κετέληξε άουτ. Μερικά λεπτά μετά ο διαιτητής της συνάντησης σφύριξε τη λήξη του αγώνα. 
   Επόμενη αγωνιστική εναντίνον του Απόλλωνα Πάργας στο γήπεδό μας! Να είστε όλοι εκεί να υποστηρίξουμε την ομάδα μας σε αυτό τον μεγάλο αγώνα!!!!



 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΡΗΣ ΠΡ. - ΚΑΝΑΛΙ                     1-2
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ           2-0
ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ 3-0 AA
ΩΡΩΠΟΣ - ΒΟΝΙΤΣΑ                         0-2
ΚΑΝΑΛΑΚΙ - ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ         1-1
ΜΥΤΙΚΑΣ - ΠΛΑΓΙΑ                          1-2
ΕΛΠΙΔΕΣ/ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ 2-4
ΑΠ.ΠΑΡΓΑΣ - ΛΟΥΡΟΣ                       3-1


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 7 ΑΓΩΝΕΣ
1. ΚΑΝΑΛΑΚΙ 19
2. ΒΟΝΙΤΣΑ 17
3. ΠΛΑΓΙΑ 16
4. ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ 16
5. ΕΛΠΙΔΕΣ/ΟΔΥΣΣΕΑΣ 13
6. ΑΠ. ΠΑΡΓΑΣ 12
7. ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 12
8. ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ 11
9. ΩΡΩΠΟΣ 10
10. ΛΟΥΡΟΣ 10
11. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 8
12. ΚΑΝΑΛΙ 6
13. ΜΥΤΙΚΑΣ 4
14. ΒΑΣΙΛΙΚΗ 3
15. ΑΡΗΣ ΠΡ. 0
16. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ
ΚΑΝΑΛΑΚΙ - ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 1-1
ΜΥΤΙΚΑΣ - ΠΛΑΓΙΑ 1-2
ΕΛΠΙΔΕΣ/ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ 2-4
ΑΠ.ΠΑΡΓΑΣ - ΛΟΥΡΟΣ 3-1
ΑΡΗΣ ΠΡ. - ΚΑΝΑΛΙ 0-2
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2-0
ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ 3-0αα
ΩΡΩΠΟΣ - ΒΟΝΙΤΣΑ 0-2 - See more at: http://lefkadasportnews.gr/index.php?menu_id=1&option=1&a_id=2765#sthash.9u5ewBzO.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου