Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ήττα 1-2 από τον Απόλλωνα Πάργας!

   Τον κατήφορο δείχνει να έχει πάρει η ομάδα του ΑΟ Πλαγιάς τον τελευταίο καιρό, καθώς κάθε αγωνιστική παρουσιάζει όλο και χειρότερο θέαμα, όλο και λιγότερο ποδόσφαιρο. Η κατρακύλα άρχισε στον αγώνα με το Καναλάκι, συνέχισε στο γήπεδο του Μύτικα που παραδόξως ήρθε και νίκη με επίσης άσχημη εμφάνιση, και φτάσαμε στην χειρότερη εμφάνιση ίσως των τελευταίων ετών σε εντός έδρας παιγνίδι. 
   Τα μάτια των φιλάθλων πόνεσαν από αυτό που παρουσίασε η ομάδα μας απέναντι στην Πάργα, και δεν ήταν λίγες οι φορές που φώναζαν ζητώντας όχι νίκη ή γκολ, απλά να σταματήσει το κλωτσοσκούφι και να παιχτεί λίγο ποδόσφαιρο. Πράγμα που δεν κατάφεραν σε 90 λεπτά αγώνα να τους χαρίσουν οι 11 Πλαγιώτες. 
   Χωρίς καμία αλλαγή στη σύνθεση που να δικαιολογεί αυτό το χάλι κατέβασε την ομάδα ο Νίκος Κωσταράκης, που και ό ίδιος δεν πίστευε στα μάτια του.
   Το θέμα είναι τι θα γίνει από δω και πέρα, καθώς όρεξη για βελτίωση δεν φαίνεται να υπάρχει. Ο προπονητής μίλησε στη λήξη και είπε ότι για όλα φταίει το ότι δεν γίνεται σωστή προπόνηση. Επίσης τόνισε ότι αυτό που γίνεται στην Πλαγιά σε αυτόν τον τομέα δεν το έχει δει ποτέ ξανά. Και άδικο δεν έχει. Προπόνηση πλέον δεν κάνει σχεδόν κανείς. Ενδεικτικά την ώρα της προπόνησης βρίσκονται στο γήπεδο ο Κωσταράκης, δύο παίκτες της εντεκάδας και 3 πιτσιρικάδες που δεν έχουν ακόμα δικαίωμα συμμετοχής, αλλά και ένας δωδεκάχρονος. Αυτά να τα βλέπουν οι επόμενες ομάδες που πρόκειται να μας αντιμετωπίσουν, για να γνωρίζουν ότι θα είναι η μεγαλύτερη αποτυχία της ιστορίας τους το να χάσουν από 12-13 παίκτες που ούτε καν προπονούνται. Απλά μπαίνουν και παίζουν. 
   Έχει τα θετικά της αυτή η ιδιαίτερη ομάδα, αλλά φαίνεται ότι τώρα τελευταία τα αρνητικά είναι αυτά που έχουν βγει στην επιφάνεια. Είναι σαν τα σκατά, επιπλέουν.
   Για τον αγώνα δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά, και περισσότερο δεν αξίζει να παρουσιαστεί φωτογραφικό υλικό. Απλά θυμηθείτε τον χειρότερο ποδοσφαιρικό αγώνα που έχετε δει, πολλαπλασιάστε τον επί 10 και το αποτέλεσμα θα είναι το Πλαγιά-Πάργα 1-2.
   Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι η Πάργα προηγήθηκε στο 57' με γκολ του Μηλιώνη, ενώ η Πλαγιά ισοφάρισε στο 72' με τον Σταμουλακη. Το νικητήριο γκολ για τους φιλοξενούμενους το πέτυχε και πάλι ο Μηλιώνης στο 85', αυτή τη φορά με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι. 
Το πέναλντι ήταν πεντεκάθαρο και δε χωρά καμιά αμφιβολία γι' αυτό.
  

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 8ης αγωνιστικής

ΜΥΤΙΚΑΣ - ΚΑΝΑΛΑΚΙ 0-2

ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΕΛΠΙΔΕΣ/ΟΔΥΣΣΕΑΣ 2-3

ΠΛΑΓΙΑ - ΑΠ.ΠΑΡΓΑΣ 1-2

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ - ΑΡΗΣ ΠΡ. 7-1

ΛΟΥΡΟΣ - ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 1-1

ΚΑΝΑΛΙ - ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ 1-3

ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΒΟΝΙΤΣΑ  1-3


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ σε 8 αγώνες
 1. ΚΑΝΑΛΑΚΙ         22
2. ΒΟΝΙΤΣΑ              20
3. ΠΑΝ/ΚΑΔΙΟΣ       19
4. ΑΠ. ΠΑΡΓΑΣ         16
5. ΠΛΑΓΙΑ                 16
6.ΕΛΠΙΔΕΣ/ΟΔΥΣΣΕΑΣ 16
7. ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ          14
8. ΩΡΩΠΟΣ                13
9. ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ      12
10. ΛΟΥΡΟΣ               11
11. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ      9
12. ΚΑΝΑΛΙ                6
13. ΜΥΤΙΚΑΣ             4
14. ΒΑΣΙΛΙΚΗ            3
15. ΑΡΗΣ ΠΡ.              0
16. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ -



  ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΝΑΛΑΚΙ - ΕΛΠΙΔΕΣ/ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΑΠ.ΠΑΡΓΑΣ - ΜΥΤΙΚΑΣ
ΑΡΗΣ ΠΡ. - ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ - ΠΛΑΓΙΑ
ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ - ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ
ΒΟΝΙΤΣΑ - ΛΟΥΡΟΣ
ΩΡΩΠΟΣ - ΚΑΝΑΛΙ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ

1. ΚΑΝΑΛΑΚΙ 22
2. ΒΟΝΙΤΣΑ 20
3. ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ 19
4. ΠΛΑΓΙΑ 16
5. ΕΛΠΙΔΕΣ/ΟΔΥΣΣΕΑΣ 16
6. ΑΠ. ΠΑΡΓΑΣ 16
7. ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ 14
8. ΩΡΩΠΟΣ 13
9. ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 12
10. ΛΟΥΡΟΣ 11
11. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 9
12. ΚΑΝΑΛΙ 6
13. ΜΥΤΙΚΑΣ 4
14. ΒΑΣΙΛΙΚΗ 3
15. ΑΡΗΣ ΠΡ. 0
16. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ Αποχώρησε - See more at: http://lefkadasportnews.gr/index.php?menu_id=1&option=1&a_id=2787#sthash.m5vIXmGP.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου