Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζει ακάθεκτος ο ΑΟ Πλαγιάς!

     Συνεχίζει ακάθεκτος ο ΑΟ Πλαγιάς στο πρωτάθλημα μετά και την νίκη του εκτός έδρας έναντι του ΑΟ Καρυάς με 2 - 7. Ο αγώνας διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Σφακιωτών υπό τα βλέμματα αρκετών φιλάθλων, μεταξύ των οποίων βρέθηκαν και αρκετοί φίλαθλοι της Πλαγιάς για να απολαύσουν αλλά και να ενισχύσουν την ομάδα και την προσπάθειά της. Αγώνας για την 8η αγωνιστική έπειτα από την σπουδαία νίκη επί των Ελπίδων. Όσοι περίμεναν μία άνετη επικράτηση της ομάδας μας δεν διαψεύθησαν, καθώς ο ΑΟ Πλαγιάς κατάφερε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα να σκοράρει 7 φορές, ενώ έχασε και αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
      Ο Νίκος Κωσταράκης παρέταξε την ομάδα με την συνταγή της εφτάρας και για άλλη μια φορά είδε την ομάδα του να κάνει πράξη όσα ζητήθηκαν από τον ίδιο τις προηγούμενες μέρες. Οι έντεκα που ξεκίνησαν είναι οι:

Φωτό: Κατοπώδης Θανάσης
                   1) Καταγής
                   2) Βερύκιος
                   3) Κοκόλης
                   4) Πανταζής
                   5) Κατσαβριάς
                   6) Παξινός (C)
                   7) Περιστέρης
                   8) Μπουρδάρας Ζ
                   9) Μωραΐτης Γ.
                 10) Μωραΐτης Β.
                 11) Φραγκολιός



     Στα του αγώνα τώρα, ο ΑΟ Πλαγιάς μπήκε λίγο μουδιασμένα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Καρυά να πιέσει στα πρώτα λεπτά και να κυνηγήσει το γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Σιγά σιγά όμως η ομάδα μας άρχισε να ξυπνά και να παίρνει τα ινία, ώστε να οδηγήσει το παιχνίδι στα δικά της μέτρα και σταθμά. Έτσι, στην πιο αξιόλογη φάση μέχρι εκείνη τη στιγμή και περίπου στο 12ο λεπτό, ο Μωραΐτης Β. θα κάνει ένα σουτ, ο τερματοφύλακας της Καρυάς δεν θα μπορέσει να μπλοκάρει τη μπάλα και ο επερχόμενος Φραγκολιός θα εκμεταλλευτεί την ασταθή απόκρουση ώστε να δώσει προβάδισμα στο σκορ για την ομάδα μας. 0-1 στο 12'.
      Στη συνέχεια η Καρυά προσπάθησε και πάλι να βγει μπροστά χωρίς όμως να μπορεί να πετύχει κάτι το ουσιαστικό. Έτσι ο ΑΟ Πλαγιάς ανέλαβε και πάλι δράση, αυτή τη φορά με τον Μωραΐτη Γιάννη. Ο Φραγκολιός θα κερδίσει την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, θα πασάρει στον Μωραΐτη και εκείνος με διαγώνιο σουτ δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 0 - 2, στο 21ο λεπτό.
      Από εκείνο το σημείο και ύστερα η Καρυά αρκέστηκε σε παιχνίδι του κέντρου χωρίς να μπορέσει να βγει μπροστά με αξιώσεις. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει με σκοπό να καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ στο 44', αυτή τη φορά με τον Περιστέρη. Ο Μωραΐτης Β. από την αριστερή πλευρά και σχεδόν στη γραμμή του άουτ, θα στρώσει τη μπάλα σε μισό σχεδόν γκολ για τον Περιστέρη και εκείνος με συρτό σουτ θα κάνει το 0 - 3, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
      Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας δεν σταμάτησε να πιέζει και να κυνηγά και τέταρτο γκολ και τα κατάφερε με τον Μωραΐτη Β. που από δημιουργός έγινε τώρα εκτελεστής. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η Καρυά δεν θα μπορέσει να διώξει την μπάλα μακριά, ο Μωραΐτης θα την κερδίσει και θα επιχειρήσει το διαγώνιο σουτ κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το 0 - 4, στο 54ο λεπτό.
       Η Καρυά απάντησε 5 λεπτά μετά, στο 59ο λεπτό. Ο Κατσαβριάς θα κάνει το τραγικό λάθος ενώ φαινόταν να ελέγχει τη μπάλα. Λάθος που θα εκμεταλλευτεί ο επιθετκός της Καρυάς, θα βρεθεί τετ α τετ και θα πλασάρει τον Καταγή μειώνοντας έτσι σε 1 - 4.
       Ο ΑΟ Πλαγιάς δεν έδειξε να επηρεάζεται από το γκολ που δέχθηκε και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Κοκκόλη Γ. και Περιστέρη. Λίγα λεπτά μετά,ο  Σταμουλάκης που είχε περάσει στον αγώνα στο 61ο λεπτό θα βρεθεί απέναντι από το τέρμα και με σουτ θα κάνει το 1- 5 στο 65ο λεπτό.
       Ο αγώνας κύλησε με την Καρυά να προσπαθεί και πάλι να μειώσει χάνοντας μία καλή ευκαιρία, με τον Καταγή να βρίσκεται στη σωστή θέση και να μπλοκάρει τη μπάλα. Μία καλή ευκαιρία έχασε και η ομάδα μας με τον Περιστέρη που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί μια όμορφη κάθετη πάσα του Μωραΐτη Β. Λίγα λεπτά μετά η ομάδα μας θα πετύχει και πάλι γκολ, αυτή τη φορά με τον Φραγκολιό στο δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Ο Πανταζής Θ. που είχε κι αυτό περάσει σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά πριν, θα πασάρει για τον Φραγκολιό στον κενό χώρο, εκείνος θα κάνει το κοντρόλ και με σουτ θα γράψει το 1 - 6, στο 77'.
        Ο ΑΟ Καρυάς θα μειώσει και πάλι στο 80' σε 2 - 6, έπειτα από ολιγωρία της άμυνας που εξέθεσε για δεύτερη φορά τον Καταγή.
        Στη συνέχεια ο Περιστέρης θα χάσει και τρίτη κλασσική ευκαιρία να πετύχει κι αυτός το δεύτερό του γκολ και έβδομο για την ομάδα μας. Ό,τι όμως δεν κατάφερε ο Περιστέρης επανειλημμένως θα το καταφέρει ο αρχηγός, Παξινός Νίκος, που θα βρεθεί στην κατάλληλη θέση ώστε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα της Καρυάς μετά από ασθενή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε σουτ του Μωραΐτη Β. και να γράψει το τελικό 2 - 7 στο 88ο λεπτό. 
        
     




                                                    Αποτελέσματα 8ης αγωνιστικής
                                                            Μεγανήσι – Ίωνες    0 - 2
                                                        Παλιάμπελα – Μαραντοχώρι  1 - 0
                                                       Τσουκαλάδες – Κατούνα    2 - 2
                                                                Σύβρος – Λευκάτας   0 - 3
                                                                 Καρυά – Πλαγιά   2 - 7
                                                          Αγ. Πέτρος – Ελπίδες   0 - 3



                                                            ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ


 Η επόμενη (9η) αγωνιστική
Ίωνες – Μαραντοχώρι
Κατούνα – Μεγανήσι
Λευκάτας – Παλιάμπελα
Πλαγιά – Τσουκαλάδες
Ελπίδες – Σύβρος
Αγ. Πέτρος – Καρυά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου