Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Συνέχισε το νικηφόρο σερί ο ΑΟΠλαγιάς

      Ο ΑΟ Πλαγιάς πήρε την 5η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά έναντι του Αυγερινού στο Μαραντοχώρι. Η ομάδα μας έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο ανά διαστήματα και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα, ενώ κατάφερε να κρατήσει για άλλη μια φορά ανέπαφη την εστία. Χάρμα ιδέσθαι για τον ΑΟΠ ο μικρός Περιστέρης που πάσχισε να μας διδάξει με την δεξιοτεχνία του ότι το ποδόσφαιρο είναι απλούστατο. Μάζεψε βέβαια μερικές ψιλές, που χρειάζονταν για να τον συνεφέρουν όταν άρχισε να το παρακάνει, και, το παιγνίδι συνεχίστηκε.
      Ο Αυγερινός από την πλευρά του έδειξε ότι είναι ομάδα που αγαπάει το ποδόσφαιρο και προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο και πάντα σε αθλητικά πλαίσια. Σοβαρή ομάδα με αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές με λίγα λόγια, έπαιξε στρωτά τη μπάλα και προσπάθησε να βγει στην επίθεση οργανωμένα. Ο ΑΟ Πλαγιάς όμως μπόρεσε να κλείσει τους διαδρόμους και να μην αφήσει τους αντιπάλους να κάνουν το παιχνίδι τους. Απειλήθηκε μόνο από κάποια σουτ εκτός περιοχής που κατέληξαν είτε στα χέρια του τερματοφύλακα είτε άουτ.
      Πίσω στα δικά μας τώρα και στην εντεκάδα που παρέταξε ο Νίκος Κωσταράκης. Εντεκάδα με μερικές μικροαλλαγές σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες, το επονομαζόμενο "rotation".
φωτό: Γιάννης Παξινός

1) Καταγής Γ
2) Βερύκιος
3) Κοκκόλης Γ
4) Πανταζής
5) Κατσαβριάς
6) Παξινός (C)
7) Περιστέρης
8) Μπουρδάρας Δ
9) Σταμουλάκης
10) Μωραΐτης Β. και
11) Φραγκολιός

      Στα του αγώνα τώρα, ο ΑΟ Πλαγιάς άρχισε να πιέζει τον αντίπαλο από τα πρώτα λεπτά του αγώνα κυνηγώντας κάποιο γκολ από νωρίς. Το κατάφερε στο 15ο λεπτό, όταν χάθηκε στην κυριολεξία η μπάλα από τους Φραγκολιό και Μωραΐτη Β, με τον τελευταίο να βγάζει τη ιδανική κάθετη μπαλιά προς τον Σταμουλάκη, ο οποίος με σουτ έγραψε το 0-1.
      Ο ΑΟ Πλαγιάς δεν έμεινε εκεί, αλλά συνέχισε σε αυτό το ρυθμό, δημιουργώντας κι άλλες καλές ευκαιρίες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Οι μεγαλύτερες χαμένες ευκαιρίες ήταν από το Σταμουλάκη που βρέθηκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, και λίγα λεπτά μετά από τον Φραγκολιό, που σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ, δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
      Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα που φρεσκαρίστηκε με την είσοδο των Μωραΐτη Γ,  Κοκκόλη
Θ. και Καταγή Π, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό προσπαθώντας να εδραιώσει το υπέρ της μέχρι εκείνη την ώρα αποτέλεσμα.
      Τότε ανέλαβε δράση ο Μωραΐτης Β. που φαίνεται ότι κρατούσε δυνάμεις για το δεύτερο μέρος. Στο 60΄ λοιπόν και ενώ βρισκόταν σε διαγώνια θέση από το τέρμα, επιχείρησε μια σέντρα σουτ και η μπάλα κατέληξε στο στο "Γ" της εστίας του αντίπαλου τερματοφύλακα, που στάθηκε ανήμπορος να αντιδράσει. Σκορ 0-2.
φωτό: Γιάννης Παξινός
      Από 'κει και πέρα ο ΑΟ Πλαγιάς φαίνεται πως κάθισε, καθώς δεν κατάφερε να μπει στις αντίπαλη περιοχή και να δημιουργήσει κάποια κλασσική ευκαιρία. Κάποιες πλαγιοκοπήσεις κατέληξαν στα χέρια του τερματοφύλακα όπως και δύο σουτ του Μωραΐτη Β. Ο Σταμουλάκης αποχώρισε στο 80' λόγω τραυματισμού, αφήνοντας την ομάδα με 10 παίκτες.
      Στο 85' όμως, σε μια παράλληλη μπαλιά του Μωραΐτη Γ. πετάχτηκε κάποιος αμυντικός του Αυγερινού Μαραντοχωρίου με σκοπό να διώξει τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι πριν περάσει για τους επιθετικούς μας, με αποτέλεσμα να στείλει ο ίδιος την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του. Έτσι με αυτογκόλ σημειώθηκε και το τελικό 0-3.
      Να ευχαριστήσουμε τον Αυγερινό Μαραντοχωρίου για τη σπουδαία φιλοξενία, και να ευχηθούμε στην ομάδα και στους παίκτες καλή συνέχεια.



                                            ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
                                           http://www.youtube.com/watch?v=dgH2cWrzOew
                                                           Made by: Γιάννης Παξινός
                         



                                                         Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής
                                                                      Ίωνες – Σύβρος    3 - 0
Τσουκαλάδες – Καρυά   0 - 5
Παλιάμπελα – Αγ. Πέτρος   διεκόπη (0 - 1)  
 Μεγανήσι – Ελπίδες  1 - 6
   Μαραντοχώρι – Πλαγιά   0 - 3 
   Κατούνα – Λευκάτας   2 - 2

                                                          ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

                                                   Η επόμενη (6η) αγωνιστική
                                                      Τσουκαλάδες – Ίωνες
                                                      Σύβρος – Παλιάμπελα
                                                      Καρυά – Μεγανήσι
                                                      Αγ. Πέτρος – Μαραντοχώρι
                                                      Ελπίδες – Κατούνα
                                                      Πλαγιά – Λευκάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου