Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Εύκολη νίκη με 5-0 επί της ΑΕΚ Αρχαγγέλου ο ΑΟ Πλαγιάς.

    Μία ακόμα εύκολη νίκη για τον ΑΟ Πλαγιάς στην έδρα του, αυτή τη φορά με την ομάδα του Αρχαγγέλου που προσπαθεί να αποφύγει τη διαδικασία των μπαράζ υποβιβασμού. Η ομάδα μας προηγήθηκε από τα αποδυτήρια με γκολ του Περιστέρη, ο οποίος συμπλήρωσε καρέ τερμάτων με 2 γκολ σε κάθε ημίχρονο.
    Ο Νίκος Κωσταράκης παρέταξε την εντεκάδα με τους: Καταγή, Κοκκόλη Γ, Βερύκιο, Κοκκόλη Θ, Κατσαβριά, Παξινό(C), Περιστέρη, Μπουρδάρα, Σταμουλάκη, Μωραΐτη Β. και Φραγκολιό.
    Μόλις στο 1ο λεπτό όπως είπαμε και στην πρώτη επίθεση του ΑΟ Πλαγιάς, οι δύο εορτάζοντες Φραγκολιός και Περιστέρης συνδυάστηκαν άψογα για να βάλουν μπροστά στο σκορ την ομάδα μας. Πιο συγκεκριμένα ο Φραγκολιός από δεξιά έγινε παραλήπτης της μπάλας, έκανε το κοντρόλ και με συστημένη μπαλιά βρήκε τον Περιστέρη στην κίνηση, ο οποίος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.
    Στο 4' και πριν ακόμα σταματήσουν οι πανηγυρισμοί, στη θέση του Φραγκολιού θα βρεθεί ο Κοκκόλης Γ. ο οποίος σε μια φάση καρμπόν θα βρει στην κίνηση και πάλι τον Περιστέρη, ο οποίος θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, αυτή τη φορά με άπιστη κεφαλιά.
    Σε εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να συνέρχονται από το σοκ και έκλεισαν τους διαδρόμους, πίεσαν πιο ψηλά και πήγαιναν πιο δυνατά στη μπάλα. Γεγονός που σε συνδυασμό με τον καθησυχασμό των παικτών μας οδήγησε το ματς στην ισορροπία για τουλάχιστον 30 με 35 λεπτά. Η μπάλα παίχτηκε στο κέντρο με πολλά λάθη όπως και κλεψίματα από τις δύο πλευρές. Ενδεικτικά, ο ΑΟ Πλαγιάς απείλησε ξανά στο 37', όταν ο Σταμουλάκης βρέθηκε με πλάτη στη γωνία της μεγάλης περιοχής από δεξιά, έκανε το κοντρόλ και
γύρισε με τη μία για το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.
    Λίγα λεπτά μετά, στο 42' ο ΑΟ Πλαγιάς απείλησε και πάλι, όταν ο Περιστέρης βρέθηκε έπειτα από κάθετη μπαλιά τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και προτίμησε να πλασάρει ο ίδιος, εκβιάζοντας το χατ τρικ, τη στιγμή που δίπλα του περίμεναν Φραγκολιός, Σταμουλάκης και Μωραΐτης εντελώς μόνοι για το 3-0.
   Στο Β' ημίχρονο ο ΑΟ Πλαγιάς θα μπει και πάλι με γκολ από τα αποδυτήρια. Στο 47' ο Σταμουλάκης θα πάρει τη μπάλα κοντά στην γραμμή του πλαγίου και στο ύψος της γραμμής της περιοχής, θα βγάλει μια μακρινή σέντρα προς το πέναλντι, εκεί που ο Περιστερης θα πετύχει το πολυπόθητο για εκείνον χατ τρικ πλασάροντας στη γωνία.
   Στο 70ό λεπτό, ο Κοκκόλης θα ξεκινήσει μια κούρσα από το κέντρο αφήνοντας πίσω τους αντιπάλους θα μπει μες την περιοχή και λίγο πριν τη γραμμή του άουτ θα σπάσει με δύναμη τη μπάλα προς τα μέσα, βρίσκοντας τον Μωραΐτη. Εκείνος θα βρει τη μπάλα με το πόδι και θα την στείλει στα δίχτυα για το 4-0.
   Στο 78' η ΑΕΚ θα κερδίσει φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, το οποίο θα εκτελεστεί με δύναμη, ο Καταγής θα κινηθεί στην πορεία της μπάλας αλλά αυτή θα βρει στο τείχος και θα πάρει πορεία προς τα δίχτυα. Ο Καταγής όμως δεν θα κάτσει να το φάει όρθιος, θα καταφέρει να πέσει από την αντίθετη πλευρά και με διπλή προσπάθεια να αποσοβήσει τον κίνδυνο.  
    Λίγο πριν το τέλος ο Παξινός Αγγελος που είχε περάσει μόλις στο παιγνίδι θα βρεθεί λίγο έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων, θα κάνει το σουτ, αλλά ο αντίπαλος αμυντικός θα πέσει την τελευταία στιγμή και θα κόψει.
    Στο 90 στην τελευταία φάση του αγώνα ο Περιστέρης θα πετύχει το τέταρτο προσωπικό του γκολ και πέμπτο ομαδικό, όταν και πάλι θα βρεθεί στην περιοχή έπειτα από πάσα του Μωραΐτη για να σπρώξει τη μπάλα στο τέρμα.
Ο πρωταγωνιστής κρατώντας τα 4 τεμάχια!!!!




     ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ  0-2                 
Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ                  0-1        
Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ                3-0 α.α.
Α.Ο.ΠΛΑΓΙΑΣ-ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ                  5-0      
ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ-ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ                 3-1
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ-ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ 0-2                               
ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ                0-5    
ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ          3-0 α.α.



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 24 αγώνες)
1.ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ                67
2.ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ             58
3.ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ                            52
4.ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ    48
5.Α.Ο.ΠΛΑΓΙΑΣ                                  46
6.Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ                                43
7.ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ                               43
8.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ                      36
9. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ                      36
10.ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ                          34
11.ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ                      33  
12.Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑ                                  19 
13.ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ                        18
14.ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ                      12
15.ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ                           0
16.ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ                    0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου