Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

1-4 ο ΑΟ Πλαγιάς έναντι του Καναλίου σε μία μέτρια εμφάνιση.

  Μέτρια η εμφάνιση της ομάδας μας και νίκη στην έδρα του Καναλίου για την 27η Αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μια νίκη που σε συνδυασμό με την ήττα των Ελπίδων Νυδριού φέρνει τον ΑΟ Πλαγιάς στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έπειτα από 4 ολόκληρους μήνες που βρισκόταν στην 5η θέση. Σε πιθανή νίκη την επόμενη αγωνιστική έναντι του Παλλευκάδιου, η ομάδα μας θα βρεθεί ακόμα μία θέση ψηλότερα, στην 3η. Βέβαια από τη θεωρία στην πράξη απέχει πολύ και αν δούμε και την σημερινή εμφάνιση της ομάδας μόνο εύκολο δεν είναι κάτι τέτοιο.
   Μέτρια εμφάνιση όπως είπαμε, που οφείλεται ίσως στη σιγουριά των παικτών για τη νίκη απέναντι στο Κανάλι το οποίο διασύρθηκε στην Πλαγιά χάνοντας 10-1 στον πρώτο γύρο και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας εδώ και πολύ καιρό. Αναμενόμενο ήταν λοιπόν οι παίκτες μας να μη μπουν μέσα στο παιγνίδι και να περιμένουν τον δέικτη του σκορ να γράψει 3, 4, ή και 5 γκολ. Έλα όμως που από την αντίπερα όχθη βρίσκονταν 11 πάικτες που παρ' όλη τη δυσχερή βαθμολογική και αγωνιστική τους κατάσταση, παλεύουν ακόμα -προς τιμήν τους- για το καλύτερο.
   Έτσι στο ημίχρονο είχαμε το Ερμής Καναλίου - ΑΟ Πλαγιάς 1-0!
    Ο Νίκος Κωσταράκης, αν ήξερε ο άνθρωπος ότι θα δει τέτοια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, φαντάζομαι δεν θα είχε πάει καθόλου στο ματς. Αλλά χαρά στην υπομονή του, (ποιος ξέρει τι έγινε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του αγώνα) κατάφερε να τους ξυπνήσει και να εμπνεύσει τον καλό τους εαυτό. Όπως δήλωσε και ο αρχηγός Ν. Παξινός: "Μόνο Τζον (Μωραΐτης Ι.) προσπαθούσε, οι υπόλοιποι ήμασταν για σφαλιάρες". Μπορεί και να τους έριξε καμιά ψιλή ο κόουτς... Ποιος ξέρει...
    Για την ιστορία οι έντεκα που ξεκίνησαν ήταν οι: Καταγής κάτω από τα δοκάρια, Δεξί μπακ Κοκκόλης Γ. και αριστερό Βερύκιος, στο κέντρο της άμυνας Παξινός(C) και Κοκκόλης Θ. καθώς ο Κατσαβριάς ξεκουράστηκε και παρακολούθησε το ματς από τον πάγκο. Στο κέντρο Μπουρδάρας και Μωραΐτης Ι. δεξιά Φραγκολιός και αριστερά Περιστέρης και επιθετικό δίδυμο Σταμουλάκης-Μωραΐτης Β.
   Το ματς ξεκίνησε λοιπόν χωρίς όμως να παιχτεί σχεδόν καθόλου ποδόσφαιρο σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο από την ομάδα μας. Ο Ερμής Καναλίου προσπαθούσε να κάνει λίγο παιγνίδι αλλά τα πολλά λάθη δεν του έδωσαν αρκετές ευκαιρίες. Σωρεία λαθών και από τον ΑΟ Πλαγιάς που μπορεί να πει κανείς στο πρώτο ημίχρονο δεν έκανε τίποτα.
   Έτσι σιγά σιγά φτάσαμε στο 40ό λεπτό όταν βρέθηκε επιθετικός του Καναλιου πίσω από την πλάτη της άμυνας και κρέμασε τον Καταγή που επιχείρησε να κάνει έξοδο γράφοντας το 1-0. Σκορ που έμελλε να μείνει για τα υπόλοιπα 5 λεπτά του α' ημιχρόνου.
    Στο β' μέρος δόξα τω Θεώ, τα πράγματα άλλαξαν και στο 55' η ομάδα μας ισοφάρισε με γκολ του Φραγκολιού, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα μεσα στην αντίπαλη περιοχή δοκίμασε αμέσως το σουτ, μην αφήνοντας κανενα περιθώριο αντίδασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
    Στο 63' η ομάδα μας πέρασε μπροστά στο σκορ με άπιαστο σουτ του Μωραΐτη Β. από τα 30 μέτρα και αφότου η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι. 2-1.
    Ο ΑΟ Πλαγιάς συνεχίζοντας σε αυτό το ρυθμό, πέτυχε και τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με τον Περιστερη, έπειτα από ατομική προσπάθεια και διασχίζοντας ολόκληρη την αριστερή πλευρά.
    Το τελικό 4-1 έγραψε στο 79' και πάλι ο Μωραΐτης που αξιοποίησε την όμορφη ασίστ του Περιστέρη και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
    Ευκαιρία και για 5ο γκολ χάθηκε από τον Βερύκιο στο 86' όταν ένα δυνατο σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.



ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ της 27ης Αγωνιστικής
ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ-ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ  3-0
ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ-ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 3-0  α.α.
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ  3-4
ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ-ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ 3-0
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ-Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑ   0-3  α.α.
ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ-ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ  1-1
ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ-Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ  1-4
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ-ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ  3-1


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 27 αγώνες)
1.ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ               74
2.ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ             64
3.ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ                            55
4.Α.Ο.ΠΛΑΓΙΑΣ                                 52
5.ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ 52
6.ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ                           50
7.Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ                         46
8.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ        45
9..ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ        43
10.ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ             43
11.ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ        36  
12.ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ           22
13.Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑ                     22
14.ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ      12
15.ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ          0
16.ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ   0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου