Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Θυμήθηκε πως είναι να χάνει ο ΑΟ Πλαγιάς. 2-0 στον Ωρωπό.

Φωτό: www.prevezasports.gr
   Θυμήθηκε τι γεύση έχει η ήττα ο ΑΟ Πλαγιάς στον αγώνα με τον Ωρωπό για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς η τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν στις 23 Νοέμβρη στον εντός έδρας αγώνα εναντίον του Αμβρακικού. Δυο μήνες δίχως ήττα που κράτησαν ψηλά την ομάδα μας στην κατάταξη αλλά και έδωσαν και έναν αέρα 5 βαθμών από τον 6ο, διαφορά που διατηρήθηκε μετά και το πέρας της αγωνιστικής. Να σημειώσουμε επίσης ότι αυτή είναι η πρώτη ήττα του ΑΟ Πλαγιάς σε εκτός έδρας παιγνίδι για τη φετινή περίοδο.
Φωτό: www.prevezasports.gr
   Στον Ωρωπό τώρα, σε ένα πολύ όμορφο και σύγχρονο γήπεδο όσον αφορά το τεραίν με τον πλαστικό τάπητα, ο ΑΟ Πλαγιάς εισήλθε με μόλις 12 παίκτες και τον προπονητη 13. Τα έχουμε συνηθίσει αυτά στην Πλαγιά όμως και δεν μας κάνουν μεγάλη εντύπωση. Πονοκεφάλιαζε λοιπόν ο Νίκος Κωσταράκης για το σχήμα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο, καθώς στις αναμενόμενες απουσίες προστέθηκαν και δύο ξαφνικές. Ο λόγος για τους αδερφούς Μωραΐτη που έμειναν στην Πλαγιά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι ο χώρος του κέντρου έμεινε έρμαιο αν προσθέσουμε και τη μεταφορά του Παξινού στα μετόπισθεν και στη θέση του σέντερ μπακ.
Φωτό: www.prevezasports.gr
   Η εντεκάδα ήταν: Καταγής, Κοκκόλης, Βερύκιος, Μπουρδάρας, Κατσαβριάς, Παξινός(C), Σταμουλάκης, Σταμουλάκης Γ, Φραγκολιός, Περιστέρης και Πετρουλής.
Φωτό: www.prevezasports.gr
   Πολύ φτωχό θέαμα στο πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες, με την Δόξα Ωρωπού να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά να μη μπορεί να δημιουργήσει φάσεις. Ο ΑΟ Πλαγιάς έχασε από νωρίς το παιγνίδι του κέντρου, με τους Μπουρδάρα και Σταμουλάκη Γ. να προσπαθούν αλλά να μην μπορούν σε καμία περίπτωση να περάσουν την μπάλα μπροστά ή να κρατήσουν και να την κυκλοφορήσουν. Παιγνίδι κακής ποιότητας από την ομάδα μας που στο τέλος του αγώνα είχε μόλις 2-3 τελικές προσπάθειες και μια καλή ευκαιρία. Στο πρώτο ημίχρονο μια καλή φάση για τους γηπεδούχους από δεξιά, όταν ο Κοκκόλης θα κόψει τελευταία στιγμή παράλληλη πάσα-μισό γκολ, των επιθετικών του Ωρωπού.
   Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Δόξας πίστεψε πως μπορεί να πάρει το παιγνίδι και μπήκε αποφασιμσένη στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 50' επιθετικός της Δόξας, Μπρούβας θα κερδίσει τη μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή και χωρίς κόπο θα πλασάρει τον Καταγή.
   Λίγα λεπτά μετά στο 58' ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή για τον Ωρωπό, θα εκτιναχθεί ο Καταγής και θα διώξει σε κόρνερ με τ' ακροδάχτυλα. 
   Μοναδική καλή ευκαιρία για τον ΑΟ Πλαγιάς το σουτ του Φραγκολιού στο 76' μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.
Φωτό: www.prevezasports.gr
Φωτό: www.prevezasports.gr
   Η Δόξα Ωρωπού κυνήγησε και ένα δεύτερο γκολ για να σφραγίσει τη νίκη και στο 87' ένα δυνατό σουτ από αριστερά κατέληξε ξυστά άουτ από το δοκάρι του Καταγή. Ότι όμως δεν έγινε στο 87' έγινε λίγο αργότερα 93ο λεπτό, όταν το αριστερό χαφ του Ωρωπού πλανήθηκε για λίγο στην πλευρά του, στη συνέχεια βγήκε στην πλάτη της άμυνας χωρίς μεγάλη δυσκολία και σέντραρε προς το πέναλντυ εκεί που ερχόταν από πίσω ο επθετικός της Δόξας Λυγκούρης για να γράψει το τελικό 2-0.
   Οδυνηρή ήττα που ελπίζουμε να μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια και όχι να μας βάλει σε μπελάδες, με το πρόγραμμα που ακολουθεί να δείχνει αρκετά δύσκολο.
  





ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:
 ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ - ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ           1-6
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ – ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ                     0-3α.α
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ - Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ                  1-0
ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ - ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΔΥΣ.ΝΥΔΡΙΟΥ          1-1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ - ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ                         3-0  α.α
ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ                    1-2
ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ - Α.Ο.ΠΛΑΓΙΑΣ                                      2-0
ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ - Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑ                                    2-0



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (19  ΑΓΩΝΕΣ)
1. ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ               49
2. ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ            44
3. ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ   41
4. ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ                             40
5. ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ                                   36
6. ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ                               31
7. ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ                                 31
8. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ                      27
9.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ                     26
10. ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ                       24
11. ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ                     21
12. ΑΟ ΜΥΤΙΚΑ                                18
13. ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ                      14
14. ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ                    9
15. ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ                        -
16. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ                -



 Η ΕΠΟΜΕΝΗ - 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ
ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ-ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 
Α.Ο.ΠΛΑΓΙΑΣ-ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ 
Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑ-ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ 
ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΔΥΣ.ΝΥΔΡΙΟΥ-ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ Β. 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ 
ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ 
Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ    3-0  α.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου