Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Εύκολο απόγευμα για τον ΑΟ Πλαγίας, 0-8 τον Άρη Πρέβεζας!

   Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο ΑΟ Πλαγιάς το Σάββατο απέναντι στο ουραγό της βαθμολογικής κατάταξης Άρη Πρέβεζας, για την 16η Αγωνιστική του πρωταθλήματος. Νίκη αναμενόμενη απ' όλους καθώς ο αντίπαλος μέχρι τώρα έχει μόνο ήττες. Με πρωταγωνιστή τον Περιστέρη που πέτυχε τρία αργεντίνικα γκολ, κυρίαρχο του κέντρου τον Μωραΐτη Ι, και τον Καταγή απλό θεατή, ο αγώνας εξελίχθηκε σε έναν υγιή απογευματινό περίπατο.
    Ο Νίκος Κωσταράκης δεν είχε στη διάθεσή του για αυτόν τον αγώνα τον αρχηγό Ν. Παξινό που έμεινε στην Πλαγιά λόγω κάποιων ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Έτσι το περιβραχιόνιο πέρασε στο Σταμουλάκη. Οι εντεκα που ξεκίνησαν ήταν οι: Καταγής, Κοκκόλης, Βερύκιος, Πανταζής, Κατσαβριάς, Σταμουλάκης Γ, Περιστέρης, Μωραΐτης Ι, Σταμουλάκης(C), Μωραΐτης Β, και Μπουρδάρας.
   Η ομάδα μας μπήκε χαλαρά στο ματς, χωρίς την απαραίτητη σοβαρότητα, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να κάνουν παιγνίδι στα πρώτα λεπτά και να βρεθούν κοντά στην εστία του Καταγή, χωρίς να καταφέρουν τελικώς να δημιουργήσουν σοβαρό κίνδυνο.
   Όλα αυτά βέβαια δεν κράτησαν πάνω από 15 λεπτά, γιατί σε εκείνο το σημείο ο Σταμουλάκης έπειτα από αντεπίθεση, με κανονιά από τα 35 μέτρα έβαλε μπροστά τον ΑΟ Πλαγιάς.
   Το 0-2 δεν άργησε να έρθει, καθώς πέντε λεπτά μετά, στο 20', ο Μωραΐτης Β. θα βρεθεί μέσα στην περιοχή από αριστερά, έπειτα από την ιδανική πάσα του Βερύκιου, θα δοκιμάσει το σουτ, ο αντίπαλος τερματοφύλακας θα διώξει σε πρώτη φάση, αλλά ο Μουρδάρας που καραδοκούσε θα πλασάρει σε κενή εστία για να διπλασιάσει το σκορ.
   Στο 27' είχαμε ένα δοκάρι του Μωραΐτη Β. μετά από σουτ πάνω απ' τη γραμμή της περιοχής, και στο 36' τον Μπουρδάρα να χάνει μοναδική ευκαιρία, καθώς πέρασε τον τερματοφύλακα αλλά στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο της μπάλας και δοκίμασε σουτ σε δεύτερο χρόνο, όταν είχε κλειστεί από τους αμυντικούς.
   Μέχρι το 45' ο ΑΟ Πλαγιάς είχε τον πλήρη έλεγχο του παιγνιδιού, χωρίς όμως καθαρό μυαλό στην τελική επιλογή, που είχε σαν αποτέλεσμα το σκορ ημιχρόνου να παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα.
   Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν. Με τον αέρα του νικητή ο ΑΟ Πλαγιάς νίκησε κατά κράτος την αντίπαλη άμυνα και παραβίασε έξι φορές την εστία της. Πρωταγωνιστής αυτής της μεταμόρφωσης ο... Μεσι-στέρης (Περιστέρης), ο οποίος πήρε το παιγνίδι πάνω του και προσέφερε θέαμα και όμορφα γκολ. 
   Στο 50' λοιπόν ο Περιστέρης έπειτα από πάσα του Μωραΐτη Β, θα βρεθεί μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα από την αριστερή πλευρά, θα τον ντριμπλάρει συγκλίνοντας προς τα μέσα, στη συνέχεια θα κάνει το ίδιο στον αμυντικό που βρέθηκε πάνω στη γραμμή και πλασάρει ανενόχλητος γράφοντας το 0-3.
   Στο 59ο λεπτό σε μια παρόμοια φάση, ο Περιστέρης και πάλι θα βρεθεί τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, κατά μέτωπο αυτή τη φορά, θα προσπαθήσει να τον ντριμπλάρει και πάλι, αλλά ο τερματοφύλακας θα πέσει και θα κλείσει τη γωνία του, μην αφήνοντας ελεύθερο πεδίο. Ο Περιστέρης θα ντριμπλάρει για άλλη μια φορά τον τερματοφύλακα, από την αντίθετη πλευρά με αποτέλεσμα να τον αδειάσει και να κάνει το 0-4 σε κενό τέρμα.
   Το 0-5 ήρθε από τον Μωραΐτη Β. στο 67' με σουτ από την περιοχή του πέναλντι.
   0-6 και χατ τρικ από τον Περιστέρη στο 75' μετά από κοντινό σουτ στην κλειστή γωνία.
   Στο 81' ο Περιστέρης το σλάλομ ανάμεσα από αντιπάλους, θα βγάλει έξοχη πάσα στον Μωραΐτη Β. και αυτός από κοντά θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-7.
   Τελικό σκορ 0-8 από τον Κοκκόλη, ο οποίος έπειτα από μία κούρσα, θα βρεθεί από δεξιά μέσα στην μεγάλη περιοχή, θα κάνει ένα άπιαστο σουτ και η μπάλα θα καρφωθεί στην απέναντι γωνία μην αφήνοντας κάποιο περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Άρη.
   Αγωνίστηκαν επίσης οι Φραγκολιός έναντι του Σταμουλάκη Γ. και Πετρουλής αντί του Μπουρδάρα.
   Εύκολη ποδοσφαιρική Κυριακή για τον ΑΟ Πλαγιάς, που τον έφερε ένα βαθμό κάτω από την 4η θέση μετά και από το τρίτο συνεχόμενο ατυχές αποτέλεσμα του Παλλευκάδιου, ο οποίος ηττήθηκε στην έδρα του Αργάγγελου με 1-0.

    Επόμενος αγώνας με τον ΠΑΣ Σφακιωτών στην Πλαγιά. Όλοι στο γήπεδο!!!!!!



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 16ης Αγωνιστικής

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ – ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-3α.α
ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ - ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ 4-0
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ - ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ7-0
ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ 1-0
ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ - ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ 1-0
ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ 0-8
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ - ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 1-1
ΑΟ ΜΥΤΙΚΑ-ΕΛΠΙΔΕΣ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ 1-4




ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
1.ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ   43 
2.ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ   41
3.ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ  37
4.ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ   34
5.Α.Ο.ΠΛΑΓΙΑΣ    33
6.ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ   28
7.ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ  28   
8.ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ 24
9.ΠΑΣ  ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ  21   
10.ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ   20 
11. ΘΡΙΑΜ ΛΟΥΡΟΥ  20
12.Α.Ο. ΜΥΤΙΚΑ 15   
13.ΔΟΞΑ  ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ   14
14.ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ  6 
15.ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ   0 
16.ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου