Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Υπέγραψε ο Νίκος Κωσταράκης!

     Σήμερα Τρίτη συναντήθηκαν ο πρόεδρος με τον προπονητή Νίκο Κωσταράκη, για να συνομιλήσουν την ενδεχομένη ενσωμάτωσή του στο σύνολο της ομάδας. Οι οιωνοί ήταν θετικοί ώστε να επιτευχθεί μια τέτοια συνεργασία, καθώς ο κ. Κωσταράκης γνωρίζει την ομάδα από την περσινή χρονιά (που έκανε προπόνηση στο ίδιο γήπεδο με τους Ίωνες), γνωρίζει τους παίκτες και τη φιλοσοφία της ομάδας, όπως και ότι προέρχεται από ένα δύσκολο πρωτάθλημα και είναι αρκετά δυνατή.
     Το κλίμα ήταν ευχάριστο καθ' όλη τη διάρκεια της συνάντησης, ευνοώντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα. Συζητήθηκαν επίσης, οι στόχοι της ομάδας για την φετινή περίοδο, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην 'Α κατηγορία, και μια και κάτι τέτοιο είναι πρόκληση για κάθε προπονητή, ο κ. Κωσταράκης ήρθε ακόμα πιο κοντά στη συμφωνία. Τέλος μιλήσανε για το οικονομικό και φαίνεται πως όταν υπάρχει θέληση όλα γίνονται, καθότι δεν άργησαν να δώσουνε τα χέρια και έπειτα να πέσουν "οι υπογραφές". 
       Την Παρασκευή λοιπόν στις 14 του Σεπτέμβρη και ώρα 17:30 στο γήπεδο, θα γίνει η παρουσίαση του νέου μας προπονητή, και μια καλύτερη γνωριμία με όλους. Ο κ. Κωσταράκης θα προπονεί επίσης και τις ακαδημίες του Α.Σ. Πλαγιάς.



                                                   



     Και μια μικρή ανακοίνωση από τη διοίκηση:
      "Στις 12 του Σεπτέμβρη ξεκινούν οι εγγραφές για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και όσοι ενδιαφερόμενοι μπορούνε να προσέρχονται μέχρι την Κυριακή 23 του Σεπτέμβρη. Οι ηλικίες που είναι αποδεκτές ξεκινούν από 5 έως και 13 ετών.
       Επίσης η διοίκηση του ΑΣ Πλαγιάς θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον νέο πρόεδρο του Τυληκράτη, Θωμά Μωραΐτη, για τη βοήθεια που μας παρέχει προσφέροντάς μας αθλητικό εξοπλισμό και είδη, και να του ευχηθεί πάντα νίκες".                      
                                                                                

1 σχόλιο: