Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Άνετη επικράτηση του ΑΟ Πλαγιάς επί του Ερμή Καναλίου.

   Εύκολο απόγευμα είχε σήμερα η ομάδα μας για την 12 αγωνιστική του Πρωταθλήματος Πρέβεζας -Λευκάδος και της 1ης κατηγορίας. Ο ΑΟ Πλαγιάς υποδέχθηκε τον Ερμή Καναλίου και πήρε χωρίς κόπο τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με γκολ από τα αποδυτήρια και μπαράζ παραβιάσεως της αντίπαλης εστίας, το ημίχρονο έληξε 8-0!  4 γκολ από την "Ύαινα" δηλαδή τον Σταμουλάκη, από 2 γκολ Μωραΐτης Β. και Παξινός Άγγελος στο ντεμπούτο του και από 1 γκολ οι Περιστέρης και Φραγκολιός.
   Τίποτα δεν προμήνυε ότι το σημερινό ματς θα ήταν απλά ένας περίπατος, καθώς το Κανάλι βρέθηκε για πρώτη φορά αντίπαλος με τον ΑΟ Πλαγιάς, πληροφορίες δεν υπήρχαν για το σύνολο που διαθέτει και ο Νίκος Κωσταράκης παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο την καλύτερη εντεκάδα που είχε στη διάθεσή του. Το αποτέλεσμα ήταν το τελικό 10-1, με τους πιτσιρικάδες να μη θέλουν να σταματήσουν το σκοράρισμα αν και ο προπονητής τους είπε να κάνουν λίγο κράτει. 
Ενδεικτικά ξεκίνησαν οι:
Καταγής Γ., Κοκόλης, Βερύκιος, Πανταζής, Κατσαβριάς, Παξινός(C), Περιστέρης, Μωραΐτης Γ., Σταμουλάκης, Μωραΐτης Β. και Φραγκολιός.
   Ο ΑΟ Πλαγιάς μπήκε μπροστά στο σκορ από πολύ νωρίς, μόλις στο 4', όταν ο Μωραΐτης Β. έβγαλε με κεφαλιά τον Σταμουλάκη φάτσα με το τέρμα. Ο Σταμουλάκης που σήμερα δικαίως κέρδισε τον τίτλο "Ύαινα" δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφυλακα.
   Στην αμέσως επόμενη φάση και πάλι ο Σταμουλάκης θα βρεθεί μπροστά από την αντίπαλη εστία έπειτα από δικό του κλέψιμο και με σουτ θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 2-0, μόλις στο 6'.
    Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο Μωραΐτης Β. που βρέθηκε μέσα στην περιοχή από δεξιά, προσπάθησε να γυρίσει στο δεύτερο δοκάρι μια ψιλοκρεμαστή μπαλιά, αλλά δεν την έπιασε όπως θα ήθελε. Η μπάλα πήρε λίγο εξωτερικό φάλτσο και κατέληξε στα δίχτυα ξεγελώντας τους πάντες. 3-0 στο 14'.
   Το 4-0 το έκανε και πάλι ο Σταμουλάκης με σουτ στο 18' και στο 22΄ο Μωραΐτης Β. ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0. 
   Στο 30ό λεπτό ο Περιστέρης με σουτ έκανε το 6-0 και ο Φραγκολιός ανέβασε τον δείκτη στο 7-0, στο 35ο λεπτό έπειτα από ατομική ενέργεια.
   Η "Ύαινα" χτύπησε και πάλι στο 41' πετυχαίνοντας τέταρτο προσωπικό γκολ και ανεβάζοντας το δείκτη στο 8-0 που έμελλε να είναι και σκορ ημιχρόνου.
   Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Κωσταράκης ολοκλήρωσε τις αλλαγές του δίνοντας την ευκαιρία σε 3 μικρούς να κάνουν το ντεμπούτο τους με την φανέλα του ΑΟ Πλαγιάς. Σταμουλάκης Γιώργος, Πετρουλής Σπύρος και Παξινός Άγγελος ήταν οι παρουσιάσεις της ομάδας στους ανυπόμονους φιλάθλους, με τον πρώτο να αγωνίζεται στο κέντρο, τον δεύτερο να πηγαίνει στην κορυφή της επίθεσης και τέλος τον Παξινό να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο και μπροστά, βγαίνοντας αρκετές φορές σαν δεύτερος κυνηγός.
   Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και έπειτα από μερικές εσωτερικές ανακατατάξεις η ομάδα μας έδειξε ένα άλλο πρόσωπο, πιο συγκρατημένο και πιο ακίνδυνο. Απόδειξη το γκολ της τιμής που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 52ο λεπτό μειώνοντας σε 8-1. 
   Στο δεύτερο ημίχρονο γενικώς οι φιλοξενούμενοι ελιχαν την ευκαιρία να κάνουν δημιουργικό παιγνίδι, να πατήσουν περιοχή και να απειλήσουν την εστία της ομάδας μας. Από την άλλη οι δικοί μας και περισσότεροι οι νέοι και άπειροι παίκτες, άφησαν πίσω το άγχος και έδωσαν ό,τι περισσότερο μπορούσε ο καθένας. Ο Σταμουλάκης Γ. τέλειωσε το παιγνίδι χωρίς λάθος στο χώρο του κέντρου, ο Πετρουλής στην κορυφή δημιούργησε δύσκολες καταστάσεις για την άμυνα του Καναλίου, όπως και μια ασίστ στο τελευταίο γκολ, και τέλος ο Παξινός Άγγελος που δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερο ντεμπούτο, πετυχαίνοντας 2 γκολ και ανεβάζοντας το δείκτη στο υπερβολικό 10-1.
    Το 9-1 έγινε στο 74' όταν ο Φραγκολιός από δεξιά έκανε παράλληλη σέντρα και ο Άγγελος πρόλαβε αμυντικό και τερματοφύλακα, τσίμπησε με μαεστρία τη μπάλα, στέλνοντάς τη στα δίχτυα. 
    Στο 80' περίπου πέτυχε και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, όταν και πάλι από δεξιά δέχθηκε μπαλιά, αυτή τη φορά από τον Πετρουλή όπως είπαμε και παραπάνω, και στην κίνηση έκανε το σουτ εξουδετερώνοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα και γράφοντας το τελικό 10-1.
   Επόμενος αγώνας για τον ΑΟ Πλαγιάς με τον Παλλευκάδιο στο γήπεδο της Λευκάδας. Όλοι εκεί να βοηθήσουμε την ομάδα μας να διεκδικήσει και να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί!



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 12ης Αγωνιστικής
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ - ΚΑΝΑΛΑΚΙ 0-1
ΑΡΗΣ ΠΡ. - ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ 0-4
ΑΠ. ΠΑΡΓΑΣ - ΒΟΝΙΤΣΑ 2-5
ΕΛΠΙΔΕΣ/ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΩΡΩΠΟΣ1-0
ΜΥΤΙΚΑΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ 0-3αα
ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ 4-0
ΠΛΑΓΙΑ - ΚΑΝΑΛΙ 10-1
ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ - ΛΟΥΡΟΣ 2-0


 Βαθμολογία
1. ΒΟΝΙΤΣΑ 32
2. ΚΑΝΑΛΑΚΙ 31
3. ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ 29
4. ΕΛΠΙΔΕΣ/ΟΔΥΣΣΕΑΣ 28
5. ΠΛΑΓΙΑ 23
6. ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 21
7. ΩΡΩΠΟΣ 19
8. ΑΠ. ΠΑΡΓΑΣ 17
9. ΛΟΥΡΟΣ 17
10. ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ 17
11. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 11
12. ΜΥΤΙΚΑΣ 11
13. ΒΑΣΙΛΙΚΗ 10
14. ΚΑΝΑΛΙ 6
15. ΑΡΗΣ ΠΡ. 0
16. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ -




  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου