Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

Εκδικάστηκε η αίτηση του ΑΟΠλαγιάς για τροποποίηση του καταστατικού

      Την Παρασκευή   6-7-2012   εκδικάστηκε η αίτηση του σωματείου μας για την τροποποίηση του καταστατικού του συλλόγου. Με άλλα λόγια, και ομιλώντας εις την λαϊκήν, εκδικάστηκε η αίτηση του σωματείου μας για αλλαγή ΕΠΣ, από Αιτωλοακαρνανία σε Πρέβεζα-Λευκάδα. Η απόφαση πρόκειται να γνωστοποιηθεί εντός ολίγων ημερών, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούμε παρά να κάνουμε υπομονή. Το ΔΣ του ΑΟΠλαγιάς μας βεβαιώνει ότι η απάντηση θα είναι θετική και ότι την καινούργια αγωνιστική περίοδο η ομάδα θα αγωνίζεται κανονικά στη Β' κατηγορία της ΕΠΣ Λευκάδος, και δεν ξέχασε να ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λευκάδας-Πρέβεζας για όλες τις προσπάθειές του να μας ενσωματώσει στο πρωτάθλημα.
      Δεδομένης της αποχώρησής μας από την ΕΠΣ Αιτωλ/νίας που επιβεβαιώθηκε και με γραπτή επιστολή προς την διοίκηση, η οποία ευχαριστεί και με το παραπάνω τον πρόεδρο της ΕΠΣΝΑ για την αποδέσμευσή μας, αν ό μη γένοιτο και η απάντηση του δικαστηρίου είναι αρνητική, τότε... θα παίζουμε στο σχολείο ολόκληρο το χρόνο. Αλλά το ΔΣ δεν θέλει ούτε να τα σκέφτεται αυτά τα πράγματα και συστήνει ψυχραιμία και αισιοδοξία.
      Επίσης το ΔΣ μας ενημέρωσε και ζήτησε να ανακοινώσουμε ότι, τα δελτία του ΑΟΠλαγιάς δεν ισχύουν πια και ότι θα πρέπει μέχρι το Σάββατο 18 Αυγούστου να προσκομιστούν 2 φωτογραφίες για κάθε ενδιαφερόμενο, φωτοτυπία ταυτότητας ή πιστοποιητικό γεννήσεως για όσους δεν έχουν ταυτότητα, και 15 ευρώ έκαστος για την δημιουργία νέων δελτίων. Σε περίπτωση που αναρωτηθεί ευλόγως κανείς γιατί τα 15 ευρώ, η απάντηση είναι, γιατί αυτά τα χρήματα απαιτούνται από την ΕΠΣ για τη δημιουργία των νέων δελτίων, όπως και τα υπόλοιπα.


      Παραθέτουμε παρακάτω αυτούσιο το έγγραφο της αίτησης που μας παραχωρήθηκε από τον πρόεδρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου