Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου

  Στις 3 Μαΐου η ομάδα μας έλαβε μέρος στο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Πλάτωνας Γληγόρης στη Λευκάδα. Στο τουρνουά συμμετείχαν οκτώ ομάδες και χωρίστηκε σε δύο φάσεις των τεσσάρων ομάδων. Ο ΑΟΠλαγιάς αγωνίστηκε στη δεύτερη φάση, μαζί με τους: Τηλυκράτη Λευκάδος, ΠΕΑΣ Κατούνας και Δόξα Βασιλικής
   Τα ζευγάρια που κληρώθηκαν ήταν: Τυληκράτης - Δόξα, και, ΑΟΠλαγιάς - ΠΕΑΣ Κατούνας. Οι αγώνες είχαν διάρκεια 45 λεπτών  και οι δύο νικητές αγωνίστηκαν μεταξύ τους σε έναν υποτυπώδη μικρό τελικό. 
   Στα αγωνιστικά τώρα, η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα έναντι της Κατούνας με πάρα πολλές εκπλήξεις. Τέσσερις "μικροί" έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση οι τρεις εκ των οποίων ξεκινώντας βασικοί. Αυτοί ήταν οι: Μωραΐτης Γεράσιμος, Πετρουλής Βασίλης, Φραγκολιός Παναγιώτης ο οποίος έκανε και το 1-0, και σαν αλλαγή πέρασε ο Σταμουλάκης Γιώργος, ο αδερφός του μεγάλου μας striker! :P  Όπως είπαμε παραπάνω, η ομάδα μας προηγήθηκε με το γκολ του Φραγκολιού, αλλά μετά δέκα λεπτά η Κατούνα ισοφάρισε.  Ο Πάνος Καταγής έκανε το 2-1 για την ομάδα μας μετά από λίγο, με ένα μακρινό σουτ. Από εκεί και πέρα και με την προσθήκη των περισσότερων βασικών παικτών που κάθισαν στον πάγκο εις χάριν των "μικρών", η ομάδα πήρε το πάνω χέρι ευρύνοντας το σκορ στο 4-1 με  τα γκολ των Μπουρδάρα Ζ. και Μωραΐτη Β.
   Στον τελικό η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Τηλυκράτη, ομάδα Γ' Εθνικής, και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών μας ηττήθηκε με 3-0. Ο Τυληκράτης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, την κατοχή, τις ευκαρίες και ο ΑΟΠλαγιάς προσπάθησε σε μερικές αντεπιθέσεις να τρυπήσει την αντίπαλη άμυνα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Αναμνηστική φωτογραφία μετά τη φιλική αναμέτρηση με την Κατούνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου