Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Το πρόγραμμα των αγώνων της ομάδας μας στην Β΄ ΕΠΣ Λευκάδας

    Λίγο καθυστερημένα θα αρχίσουν οι αγώνες στο χωριό μας σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Ενδεικτικά το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την Κυριακή 7 Οκτώβρη, στα βάθη του φθινοπώρου δηλαδή, όταν τις προηγούμενες χρονιές ξεκινούσε τουλάχιστον ένα μήνα πριν, στις αρχές Σεπτέμβρη.   Αυτό οφείλεται στο ότι οι  ομάδες που απαρτίζουν την Β΄κατηγορία Λευκάδας είναι 12 και συνεπώς οι αγωνιστικές Κυριακές μέχρι το τέλος της σεζόν 22. Γεγονός που δε φαίνεται να προβληματίζει τους κύκλους της ομάδας, καθώς δίνει περιθώρια και για την προετοιμασία του γηπέδου μέχρι τον Οκτώβρη. 
   Την πρώτη αγωνιστική η ομάδα μας θα ταξιδέψει στον γειτονικό Άγιο Νικόλαο, για να αντιμετωπίσει τους Ίωνες σε ένα ντέρμπυ βγαλμένο απ' τα παλιά, την εποχή δηλαδή που και οι δύο ομάδες αγωνίζονταν στις κατηγορίες της Αιτωλοακαρνανίας. Οι δύο ομάδες έχουν να βρεθούν αντιμέτωπες πάνω από 10 χρόνια. Το πρώτο επίσημο ματς στην έδρα μας για τη χρονιά 2012-2013 θα δοθεί αμέσως την επόμενη εβδομάδα με αντίπαλο τον Άγιο Πέτρο. (Αυτό δεν είναι κατηγορία τοπικού πρωταθλήματος! Με τόσους ΄Αγιους μοιάζει με τον Παράδεισο!!)  :P
        Οι υπόλοιπες ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στην κατηγορία είναι οι εξής: Ελπίδες, Λευκάτας, Κατούνα, Καρυά, Μαραντοχώρι, Σύβρος, Μεγανήσι(παρθενική εμφάνιση επίσης στην κατηγορία), Τσουκαλαδες και τέλος η τρίτη Ξηρομερίτικη ομάδα της κατηγορίας, τα Παλιάμπελα.
       Πιο αναλυτικά οι αγωνιστικές για την ομάδα μας:
     
       1η Αγωνιστική
        Ιώνες - Πλαγιά Α.O.

       2η Αγωνιστική
        Πλαγιά Α.O.- Άγιος Πέτρος
     
       3η αγωνιστική
        Σύβρος - Πλαγιά Α.O.
 
       4η Αγωνιστική
        Πλαγιά Α.O.- Παλιάμπελα

       5η Αγωνιστική
        Μαραντοχώρι - Πλαγιά Α.O.

       6η Αγωνιστική
       Πλαγιά Α.O.- Λευκάτας

       7η Αγωνιστική
       Πλαγιά Α.O.- Ελπίδες
 
       8η Αγωνιστική
        Καρυά - Πλαγιά Α.O.

       9η Αγωνιστική
        Πλαγιά Α.O.- Τσουκαλάδες

       10η Αγωνιστική
        Μεγανήσι - Πλαγιά Α.O.

και τέλος

        11η Αγωνιστική
         Πλαγιά Α.O.- Κατούνα


    Μπορεί η έναρξη του πρωταθλήματος να φαντάζει μακρινή ακόμα, όμως η προετοιμασία δεν θα αργήσει, καθώς έχει οριστεί η 15η του Σεπτέμβρη σαν η μέρα της πρώτης συγκέντρωσης στο γήπεδο.  Μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουμε και το όνομα του προπονητή που θα θέσει τα θεμέλια για το χτίσιμο μιας ακόμα πιο δυνατής ομάδας, δεδομένου ότι θα αναλάβει να προπονεί και τις ακαδημίες  του Αθλητικού Σωματείου Πλαγιάς. Οι πληροφορίες που έχουμε λένε πως ο πρόεδρος πρόκειται να συναντηθεί με τον κ. Κωσταράκη ο οποίος διετέλεσε προπονητής την περσινή χρονιά στην ομάδα των Ιώνων του Αγίου Νικολάου, προπονώντας και εκεί, εκτός από την αντρική, και την παιδική ομάδα.     
     Θέλουμε όλοι να είμαστε αισιόδοξοι για αυτή τη συνομιλία και να δούμε τέλος τον κ. Κωσταράκη να προπονεί την ομάδα μας και να τη στέφει πρωταθλήτρια την Άνοιξη του 2013. Πάντως ακούστηκε πως ο υποψήφιος προπονητής δεν είναι αρνητικός στο να αναλάβει τα ηνία του σωματείου, κάθε άλλο θα έλεγε κανείς. Ενδιαφέρεται αρκετά και δεν είναι απίθανο τελικά να "τα βρει" με τον πρόεδρο και να τον έχουμε κοντά μας σε αυτή τη νέα μας προσπάθεια.
      Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου